Offerte

Vraag een vrijblijvende offerte aan

Hartelijk dank voor uw interesse in ROGAM. Als u uw gegevens en eventuele opmerkingen in het formulier rechts invult zullen wij zo spoedig mogelijk contact met u opnemen. Indien u vooraf vragen heeft kunt u ons uiteraard bereiken via telefoon nummer: 010 – 418 04 00 of email adres: info@rogam.nl.

 

Over ROGAM

Sinds 1955 is ROGAM dé Mercedes-Benz dealer in de regio Groot-Rotterdam en Gouda. ROGAM is officieel Mercedes-Benz dealer van bestel- en vrachtwagens. Meer dan 60 jaar na de oprichting van de Rotterdamse Garage en Automobiel Maatschappij “ROGAM” en ondanks de groei wordt ROGAM nog steeds geleid als familiebedrijf.

Met vele loyale, vakkundige medewerkers streeft ROGAM ernaar uw partner te zijn door servicegericht, betrouwbaar en professioneel aan uw mobiliteit te werken. We streven jaarlijks naar het verkopen van ruim 1.200 nieuwe en gebruikte bestel- en vrachtwagens en het bieden van een optimaal serviceniveau.

We hebben vier vestigingen – in Bergschenhoek, Moordrecht, Rotterdam -Spaanse Polder en Dordrecht – waar meer dan 100 enthousiaste bedrijfswagen collega’s werkzaam zijn en waarmee we al meer dan 60 jaar het verschil maken met excellente service.

Kijk op www.rogam.nl voor meer informatie!

 

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.